Hotel

V  štirizvezdničnem  Hotelu Creina**** vam nudimo popoln oddih v osrčju mesta Kranj, kjer ste le korak oddaljeni tako od urbanega mestnega življenja kot tudi od čudovite narave, ki obdaja mesto.  Bivanje pri nas bo nekaj posebnega, saj ima hotel, ki je bil zgrajen leta 1970 po načrtih znamenitega slovenskega arhitekta prof. Edvarda Ravnikarja kot eno njegovih avtorskih del, izjemno arhitekturno vrednost, zaradi katere je bil razglašen za zgodovinsko-kulturni spomenik.

Hotel Creina**** je dobil ime po eni izmed zgodovinskih različic poimenovanja mesta Kranj, ki kot zgodovinsko, kulturno in športno središče Gorenjske obiskovalcem ponuja številne znamenitosti, dogodke in možnosti za sprostitev in rekreacijo.

Hotel svojim gostom nudi 87 sob (poleg klasičnih sob tudi dva apartmaja in sobe, prilagojene invalidom), v katerih so tuš, telefon in TV. Za gurmanske užitke in sproščanje sta na voljo restavracija in kavarna Creina, prireditve, druženja ali poslovna srečanja pa lahko organizirate v naši kongresni dvorani. Ob hotelu sta tudi čudovita terasa in lasten parkirni prostor.

Hotel Creina je zgrajen na odlični lokaciji, ki omogoča hiter dostop do letališča Ljubljana (7 km), glavnega mesta Ljubljana (25km), smučarskega središča Krvavec (17 km), turističnega centra Bled (29 km) ter poslovnega in športnega okolja v Kranju.

Hotel Creina

Koroška cesta 5
4000 Kranj
Slovenija

Google Maps

T: +386 (0)4 281 75 00
F: +386 (0)4 281 75 99

E: info@hotelcreina.si