Izleti in okolica

Kranj obdaja slikovita narava, ki ponuja številna aktivna doživetja. Okoliški hribi, jezera, reke in zeleni gozdovi, vabijo k nepozabnim avanturam.

Za vse, ki svoje dneve radi preživljate pestro in aktivno, organiziramo različne športne aktivnosti in izlete, ki so zaradi pestre ponudbe Kranja raznoliki, zanimivi in primerni za vse starosti. 

 

JOŠT in ŠMARJETNA GORA: 

Ljubitelji lepih razgledov lahko svoj izlet načrtujete na priljubljeni pohodniški točki, kot sta Jošt in Šmarjetna gora. Izjemno priljubljeni destinaciji sta primerni tudi za manj izkušene pohodnike, nepozabne družinske izlete in zagrizene kolesarje.

 

BLED:

Alpsko jezero z edinim slovenskim otokom je že stoletja svetovljanski kraj, ki navduši z lepotami narave, zgodbami preteklosti in posebnimi močmi za obnovo dobrega počutja. Poglejte na jezero z gradu na pečini in pojdite na otok s tradicionalnim čolnom – pletno. 

avtor: Jošt Gantar, vir: www.slovenia.info

LJUBLJANA:

Ljubljana je zelena prestolnica zelene države. Podobo mesta ob reki s slikovitimi mostovi in tržnico je zasnoval sloviti arhitekt Jože Plečnik. Mesto tisočerih prireditev obkrožajo parki in zaščitena območja narave. Romantičen sprehod po očarljivih ulicah ali aktivno doživetje ljubljanskih znamenitosti? Izberite svojo pot za odkrivanje lepote prestolnice in njenega živahnega utripa.

Nea Culpa, foto: Mankica Kranjec, vir: www.slovenia.info

POSESTVO BRDO:

Posestvu Brdo bi lahko rekli kar posestvo doživetji, saj na enem mestu združuje neokrnjeno naravo, vrhunsko kulinariko in doživetja, ki nam za vedno ostanejo v spominu. Razlogov, zakaj na naslednjem izletu obiskati prav Brdo, je nešteto. Že sam sprehod po parku obiskovalca preseneti z bogato floro in favno ter nanj prenese svojo umirjenost. 

avtor: Luka Karlin, studio Virc, vir: www.slovenia.info

KRVAVEC: 

Rekreacijsko turistični center Krvavec. Obiščite ga lahko v vseh zimskih časih. Krvavec je eno najpopularnejših slovenskih smučišč, odlično izhodišče za okoliške gore, prav tako se  ponaša z odličnim  bike parkom, ter adrenalinskim parkom.

avtor: Jošt Gantar, vir: www.slovenia.info

JEZERSKO:

Jezersko ponuja bogastvo gorniških doživetij: prepredeno je s sprehajalnimi in planinskimi potmi, ob pohodniških užitkih vseh težavnosti pa omogoča tudi bogat izbor plezalnih tur tako poleti kot pozimi, pravljične turne smuke in resne alpinistične spuste, kilometre urejenih prog za smučarski tek, prav tako na svoj račun pridejo turni kolesarji, ljubiteljski drsalci in krpljarji

avtor: Jošt Gantar, vir: www.slovenia.info

Hotel Creina

Koroška cesta 5
4000 Kranj
Slovenija

Google Maps

T: +386 (0)4 281 75 00
F: +386 (0)4 281 75 99

E: info@hotelcreina.si