Dogodki v hotelu Creina

Želite organizirati:

  • sveti krst, obhajilo ali birmo,
  • poroko,
  • rojstni dan, obletnico ali družinsko praznovanje,
  • sedmino,
  • prednovoletno srečanje,
  • poslovni sestanek, predavanje ali delavnico?

Potem je Hotel Creina pravi naslov za vas.

Na voljo sta vam dve hotelski restavraciji. Nova restavracija z moderno infrastrukturo, sodobno tehnično podporo in prijetnim vzdušjem. Če ste rahlo nostalgični, pa vam je na voljo naša bivša restavracija, kjer so se od same izgradnje hotela odvijali številni slavnostni dogodki. Zagotavljamo vam, da se bo z našo pomočjo vaš dogodek izpeljal uspešno.

V novi restavraciji vam je na voljo maksimalno 100 sedišč, v stari restavraciji pa maksimalno 120 sedišč.

Ste določili datum dogodka, pa nimate časa za organizacijo podrobnosti? Ne skrbite, le zaupajte nam svoje želje in za podrobnosti lahko poskrbimo mi. Naj bo to svetovanje pri izbiri menija, fotografa, frizerja ali cvetličarja za poročno slavje ali pa kakšna povsem druga skrb, ki vas obremenjuje. Tukaj smo za vas!

Ker se hotel nahaja v centru mesta Kranj, vodijo do hotela odlične cestne povezave, zato je skrb, da bi z iskanjem in vožnjo po nepotrebnem izgubljali dragocene trenutke, odveč. Obenem se izognete tudi težavam s parkiranjem, saj je pred hotelom na voljo veliko parkirnih prostorov, ki so za udeležence dogodka brezplačni.

Prednost izpeljave dogodka v hotelu je tudi ta, da so za udeležence na voljo sobe po zelo ugodnih cenah, mladoporočencema pa pripada brezplačni luksuzni apartma. Tako se boste lahko popolnoma sprostili in pozabili na čas.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte še danes!


Kontakt:

info@hotelcreina.si
T: 04 281 75 11

booking@hotelcreina.si

Hotel Creina

Koroška cesta 5
4000 Kranj
Slovenija

Google Maps

T: +386 (0)4 281 75 00
F: +386 (0)4 281 75 99

E: info@hotelcreina.si